Virksomheden

Velkommen til Struer Værktøjs hjemmeside. På disse sider, kan du finde information om vores faciliteter samt virksomheden selv. Struer Værktøj A/S er en alsidig maskinfabrik, der i mere end 35 år har løst kundespecifikke opgaver i høj kvalitet og med kort leveringstid.

Vi løser alle opgaver lige fra CNC fræsning, samt konstruktion, fremstilling, opbygning, og afprøvning af specialmaskiner.

Vi laver også emner efter jeres tegninger, både enkeltstyk (eksempelvis prototyper) og mindre eller større serier. Det kan være inden for drejning, fræsning og trådgnistning. Vi har alle gængse materialer på lager i forskellige dimensioner, lige fra rustfast stål og andre stålkvaliteter til aluminium, kobber, messing, bronze samt mange typer plast, eksempelvis POM, PC, PP, PVC og flere andre og kan derfor normalt hurtigt levere færdige emner.

Der kan findes mere detaljerede oplysninger om virksomheden og vores kompetencer indenfor konstruktion og bearbejdning på de øvrige sider.

Ansatte

Vores vigtigste kapacitet til at nå vores mål, er vores stab af dygtige og engagerede medarbejdere, hvis viden, erfaring og kompetence er uundværlig, når kundernes behov skal løses.

Vi har en flad organisationsstruktur, idet alle har en høj grad af indflydelse og medbestemmelse. Den store uddelegering af ansvar samt kombinationen af ung og erfaren arbejdskraft giver et godt og dynamisk arbejdsmiljø​.

Firmaets historie

I dag ejes fabrikken af Birger Madsen og Frank Bruun. Virksomheden blev i 2000 omdannet til et aktieselskab.
Vores idégrundlag er at producere specialmaskiner og udføre specialopgaver af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

I 2000 flyttede vi i nye produktionslokaler, da en stadig stigende markedsefterspørgsel og vores konstante investering i moderne produktionsudstyr nødvendiggjorde dette. Byggeriet samt stigende investeringer i vores højteknologiske maskinpark er blot nogle af vores projekter. Vi har således konstante optimeringsprojekter i gang vedrørende kvalitet, effektivitet og optimering af produktionsprocesserne for at være på forkant med udviklingen.